Optreden tijdens Oosterstörm & Friends

Shantykoor Oosterstörm

Helaas zijn OOSTERSTÖRM&FRIENDS 2020 en 2021 afgelast.
Gelukkig kunnen we inmiddels terugkijken op een zeer geslaagd LUSTRUMFEEST
op zaterdag 8 oktober 2022 in de MartiniPlaza.

Momenteel bestaat Oosterstörm uit ruim 62 leden, waaronder een orkest met vier-vijf accordeonisten, drie gitaristen, bassist en een drummer... en onze muzikaal leider Mark Pepping die behalve het dirigeerstokje ook nog een vijftal instrumenten bespeelt. De bediening van ons professioneel geluidsapparatuur ligt in handen van ervaren technici.


Shantykoor Oosterstörm

Orkest

Oosterstörm orkest.
Boven: Hans Pruissen, Gerard Kema (gast muzikant) Jacob Postema, Wim Feith, Arend Timmer.
Onder: Lies Sieling, Ria Jongsma, Theo v/d Poel, Roelof Schriemer, Ger Telkamp.Mark Pepping

Mark Pepping

Onze veelzijdige dirigent Mark Pepping is de inspirerende muzikale leider van ons koor. Hij motiveert kerels die qua leeftijd zijn vader hadden kunnen zijn, sterker nog, een groot deel zelfs zijn opa!

Mark begon als jochie van 7 jaar met een AMV cursus (algemene muzikale vorming) en deed na vele tussenstappen in 2008 de opleiding Muziek & Sounddesign aan de School Voor De Kunsten in Groningen.

Sinds juli 2010 houdt Mark zich in zijn eigen zeer professionele studio dagelijks bezig met arrangeren, componeren, schrijven van teksten, produceren en opnemen van muziek en geluid. Hij werkt o.a. samen met diverse andere muzikanten/artiesten en tekstschrijvers, waaronder de bekende musicalster en tekstschrijver Tony Neef met wie hij liedjes in allerlei stijlen componeert en arrangeert. Ook Wia Buze, Imca Marina en Tiktok Tammo maken veelvuldig gebruik van Mark zijn kwaliteiten.

Naast deze activiteiten en dirigent van Oosterstörm dirigeert Mark tevens het Eelder Bloemenkoor, het popkoor XING in Assen en is hij muzikaal begeleider, accordeon, van de zeer succesvolle optredens Tik Tok Tammo- Tammo Zingt Staal.